Vpiši iskalni niz

O optiki

O nas

Očesni center Optomed deluje pod okriljem dr. Marije Ane Oman, specialistke oftalmologije. Sestavljen je iz optike in ambulante, ki med seboj sodelujeta pri zagotavljanju celostne oskrbe naših pacientov. Naša ekipa uporablja moderno diagnostično opremo in tako nudi veliko število raznovrstnih preiskav, ki pomagajo določiti stanje vaših oči. Največji del naših pregledov se opravi v okviru javne zdravstvene službe, manjši del pa se jih opravi tudi kot samoplačniške za posameznike in podjetja. 

V optiki vam naši sodelavci pomagajo pri izbiranju idealnih očal za vas. Izbirate lahko med različnimi okvirji priznanih blagovnih znamk za odrasle in otroke. Izkušeni sodelavci vam pomagajo izbrati pravo vrsto leč, ki so prilagojene vašemu načinu življenja. Ponujamo tudi kontaktne leče in druge optične pripomočke kot so lupe, tekočine za leče… Smo pogodbeni dobavitelj medicinsko-tehničnih pripomočkov za ZZZS, zato lahko pri nas koristite napotnice (“recepte”) za očala.


Pišite nam

Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Polja označena z * so obvezna!

Optomed d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti