Vpiši iskalni niz

O optiki

O nas

Očesni center Optomed tvorita dve med seboj prepleteni in usklajeni celoti: Optika in ambulanta, ki med seboj sodelujeta pri zagotavljanju celostne oskrbe naših pacientov.  

Strokovno usposobljeno osebje uporablja moderno diagnostično opremo in tako ponuja vse vrste očesnih preiskav, ki pomagajo določiti diagnostiko in stanje vaših oči. Največji del izvedenih pregledov se opravi v okviru javne zdravstvene službe,

Očesni center Optomed je z delovanjem pričel v letu 2017, iz majhne ambulante ter optike je prerasel v uveljavljen Očesni center, kateremu svoje očesno zdravje zaupa že več tisoč ljudi.


S svojo marljivostjo ter profesionalnim pristopom vsem pacientom nudimo uspešno zdravljenje ter učinkovite rezultate, kar se kaže v zadovoljstvu strank, ki z našo pomočjo še naprej ohranjajo svoj vid v vrhunski formi. Delovanje zdravnic in delovanje naših strokovnjakov v okviru Očesnega centra Optomed, strankam na področju očesnih patologij vliva zaupanje in optimizem, kar nam daje zagon, da vam ponujamo najkakovostnejšo storitev na področju zdravljenja očesnih patologij.

Specialistična očesna ambulanta s koncesijo Optomed deluje pod okriljem Marije Ane Oman, dr. med., spec. oftal., ter Anje Kalinšek dr. med., spec. oftal., v ambulanti pa občasno pri delu pomagajo Maria J. Avguštin, dr.med., spec. oftal.,  asist. Špela Markelj, dr. med.  ter dipl. optometristka Tina Nolimal. 

Naša ekipa uporablja moderno diagnostično opremo in tako nudi veliko število raznovrstnih preiskav, ki pomagajo določiti stanje vaših oči. Največji del naših pregledov se opravi v okviru javne zdravstvene službe, manjši del pa se jih opravi tudi kot samoplačniške za posameznike in podjetja. 

V optiki vam naši sodelavci pomagajo pri izbiranju idealnih očal za vas. Izbirate lahko med različnimi okvirji priznanih blagovnih znamk za odrasle in otroke. Izkušeni sodelavci vam pomagajo izbrati pravo vrsto leč, ki so prilagojene vašemu načinu življenja. 

Ponujamo tudi kontaktne leče in druge optične pripomočke kot so lupe, tekočine za leče…

Smo pogodbeni dobavitelj medicinsko-tehničnih pripomočkov za ZZZS, zato lahko pri nas koristite napotnice za očala.


Pišite nam

Kontaktirajte nas preko spodnjega obrazca in v najkrajšem možnem času vam bomo odgovorili.
Polja označena z * so obvezna!

Optomed d.o.o. varstvu vaših osebnih podatkov posveča posebno pozornost in skrb. Podrobnejša pravila glede uporabe in obdelave vaših osebnih podatkov si lahko preberete v Pravilniku o zasebnosti.
Strinjam se, da moje osebne podatke obdelujete z namenom, da me obveščate o bodočih ponudbah, storitvah, ugodnostih in izboljšavah, in sicer preko e-pošte. Pravilnik o zasebnosti