Vpiši iskalni niz

Samoplačniški pregledi

Oči so naše okno v svet in mi sami moramo biti prvi, ki bomo poskrbeli za njihovo zdravje.


V našem očesnem centru Optomed Vam lahko ponudimo tudi samoplačniške oftalmološke preglede, ki omogočajo takojšno in celostno obravnavo vaših težav - tako diagnosticiranje kot tudi zdravljenje očesnih bolezni (npr. glavkom, sive mrena, različna očesna vnetja, keratokonus, diabetična retinopatija, bolezni mrežnice...). Izvajamo tudi samoplačniške preglede dioptrije in preglede za predpis kontaktnih leč. Tako pomagamo pri motnjah vida (kratkovidnost, daljnovidnost, presbiopija, astigmatizem) in jih korigiramo z ustrezno korekcijo.


Veliko pozornosti namenjamo našim najmlajšim pacientom- otrokom. Naši zdravniki so usposobljeni za obravnavo otrok, poleg tega pa sodelujemo tudi s strokovnjaki iz očesne klinike. V kolikor ima vaš otrok težave z vidom ali očmi, lahko pri nas opravite okulistični pregled otroka.


Ker imamo ustrezno usposobljene strokovnjake in opremljeno operacijsko sobo, izvajamo tudi manjše operativne posege:

  • odstranitev halacija/ječmena
  • posegi na vekah in okolici očesa 
  • odstranjevanje cist, bradavic, fibromov
  • prebrizgavanje solzevodov
  • epilacija trepalnic
  • vstavitev čepkov v solzne kanale


V našem centru izvajamo tudi okulistične preglede, ki jih potrebuje specialist medicine dela, prometa in športa za izdajo oziroma podaljšanje vozniškega dovoljenja. Pregled oftalmologa je običajno potreben pri tistih, ki ne dosegajo popolne vidne ostrine, pri tistih z višjo dioptrijo na daljavo ali pa je ta potreben zaradi starosti stranke.  Ob opravljenem okulističnem pregledu za podaljšanje vozniškega dovoljenja se izda Obrazec št. 6, ki se ga nato predloži zdravniku Medicine dela, prometa in športa.


Možne termine lahko preverite s klicem na našo telefonsko številko 04 511 17 12/051 209 468  ali s prijavo tukaj.

Aktualni cenik si oglejte tukaj