Vpiši iskalni niz

Očesna ambulanta

Očesni center Optomed tvorita dve med seboj prepleteni in usklajeni celoti: Optika in ambulanta, ki med seboj sodelujeta pri zagotavljanju celostne oskrbe naših pacientov.  

Strokovno usposobljeno osebje uporablja moderno diagnostično opremo in tako ponuja vse vrste očesnih preiskav, ki pomagajo določiti diagnostiko in stanje vaših oči. Največji del izvedenih pregledov se opravi v okviru javne zdravstvene službe, nekoliko manjši, a še vedno ključen del pa se opravlja tudi kot samoplačniške za posameznike in podjetja.

Očesni center Optomed je z delovanjem pričel v letu 2017, iz majhne ambulante ter optike je prerasel v uveljavljen Očesni center, kateremu svoje očesno zdravje zaupa že več tisoč ljudi.


S svojo marljivostjo ter profesionalnim pristopom vsem pacientom nudimo uspešno zdravljenje ter učinkovite rezultate, kar se kaže v zadovoljstvu strank, ki z našo pomočjo še naprej ohranjajo svoj vid v vrhunski formi. Delovanje zdravnic in delovanje naših strokovnjakov v okviru Očesnega centra Optomed, strankam na področju očesnih patologij vliva zaupanje in optimizem, kar nam daje zagon, da vam ponujamo najkakovostnejšo storitev na področju zdravljenja očesnih patologij.

Specialistična očesna ambulanta s koncesijo Optomed deluje pod okriljem Marije Ane Oman, dr. med., spec. oftal., ter Anje Kalinšek dr. med., spec. oftal., v ambulanti pa občasno pri delu pomagajo Maria J. Avguštin, dr.med., spec. oftal.,  asist. Špela Markelj, dr. med.  ter dipl. optometristka Tina Nolimal. 


Delovni čas ambulante je objavljen tukaj.

Vrste pregledov si lahko ogledate tukaj.

Čakalne vrste si lahko preverite tukaj.


Stopite v stik z nami