Vpiši iskalni niz

Delovna očala

Delovna očala so podobna progresivnim lečam, saj imajo različne korekcije na različnih delih očal. Addpower 60 je bližinska očalna leča, ki nudi nekaj več. Z rahlo degresijo zagotavlja, da bodo vaše branje, delo z računalnikom ali ročno delo manj utrujajoči, kot bi bili sicer. 

Z novim procesom proizvodnje imenovanim TrueFrom očalne leče Addpower 60 zagotavljajo optimalno vidno polje na vseh razdaljah do dolžine rok. Pri obsežnem delu na računalniku priporočamo kombinacijo s Hoya Blue Control nanosom, ki poleg vseh lastnosti nepremagljivega protizrcalnega nanosa Hoya Hi-Vision LongLife blokira tudi presežek modre svetlobe, ki jo sevajo sodobni ekrani. 

Namenjen je ljudem, ki pri bližinskem delu gledajo na različne razdalje in jih klasična korekcijska očala za bližino pri tem ovirajo. Addpower 60 nudi podporo, ki je večja in izdatnejša od tiste, ki jo nudijo običajne enožariščne leče.

Nazoren primer je partija šaha: z navadnimi enožariščnimi lečami morate premikati glavo, da ostro vidite celo šahovnico, z Addpower 60 pa le dvigate in povešate pogled. 

Stopite v stik z nami