Vpiši iskalni niz

Pregled za kontaktne leče

Kontaktne leče v današnji dobi pogostokrat uspešno nadomeščajo klasična korekcijska očala. 

V ta namen ambulanta, ki deluje v sklopu Očesnega centra ponuja tudi pregled za leče, ki je potreben da se izbere ustrezne kontaktne leče, v okviru katerega naši vrhunsko usposobljeni strokovnjaki določijo pravilno dioptrijo za kontaktne leče. Pomembno je dodati, da tako ugotovljena dioptrija ni enaka dioptriji za očala. S pomočjo strokovnjakov v ambulantni boste po opravljenem pregledu skupaj izbrali tudi optimalno vrsto in znamko, ki proizvaja kontaktne leče, kar vam bo omogočilo brezskrbno nošenje ter zadovoljstvo pri njihovi uporabi.

Ali za pregled za kontaktne leče potrebujem napotnico?

Za pregled ne potrebujete napotnice, temveč je pregled za kontaktne leče samoplačniški. Pregled vključuje največ dva para diagnostičnih leč, ter v kolikor še niste nosili leč, vključuje tudi uvajanje in napotke za rokovanje in nego z lečami. Če ste kontaktne leče že nosili in ne potrebujete uvajanja je cena kontrolnega pregleda nižja. 

PREGLED ZA PREDPIS KONTAKTNIH LEČ (VKLJUČUJE NAJVEČ DVA PARA DIAGNOSTIČNIH LEČ TER UVAJANJE) 55 EUR
KONTROLNI PREGLED ZA KONTAKTNE LEČE 35 EUR


Koliko časa čakam na pregled za očala?

Možne termine lahko preverite s klicem na našo telefonsko številko 051 209 468 ali pa pošljete sporočilo na narocanje@optomed.si


Kje lahko naročim leče?  

Če so testne leče, ki jih izberete na podlagi pregleda za leče, ustrezne in ste z njihovim učinkom zadovoljni lahko leče nemudoma naročite osebno ali preko telefona v Očesnem centru Optomed ali preko spletne trgovine. Nudimo vam izjemno hitre dobavne roke, garancijo na zadovoljstvo ter podporo pri izbiri kontaktnih leč. Kolikor bi ugotovili, da vam konktatne leče ne ustrezajo ali bi želeli preizkusiti tudi druge proizvajalce lahko na tej podlagi opravimo nov pregled za leče ter ponovno določimo ustrezne parametre ter preizkusite kontaktne leče drugega proizvajalca.


Stopite v stik z nami